За нас

Фирмата е регистрирана през 1996 година. Реална дейност осъществявa от октомври 1998 година с откриване на първото си ателие за химическо чистене, пране, парно гладене и боядисване на ул. „Гео Милев“ №16.

Развитие

Благодарение на добрия мениджмънт и непосредствена дейност на ръководните кадри в производствения процес, фирмата разширява своята дейност и през 2003 година отваря врати и третото ателие за химическо чистене на ул. „Христо Смирненски“ №74–76 в кв. Лозенец.

Изградихме верига отговаряща на най-високите изисквания и очаквания на нашите клиенти. Търговската марка DOBI77 е защитена пред патентно ведомство и е гаранция за качество и коректност.

През март 2008 година във верига хипермаркети HIT отвори врати и най-новото ни ателие – доказателство за добрата ни работа през изминалите години.

Качествен персонал, преминаващ задължително обучение и квалификация, интегрирана компютърна система и софтуер за управление, качествени консумативи – само на водещи производители в този бранш, като Seitz, Kreussler и др.

НАД 25 Г. ОПИТ И 3 ОБЕКТА В СОФИЯ

Желанието ни за постоянно развитие и утвърждаване като водеща фирма в бранша, ни помогнаха да отворим три ателиета в София за последните 26 години. През октомври 1998 година открихме първото си ателие за химическо чистене, пране, парно гладене и боядисване на ул. „Гео Милев“ №16. През септември 2010 година отвари врати и второто ателие от веригата ДОБИ77 в търговски център ГАЛАКСИ на ул. Шипченски Проход 18.

Нашият трети обект се намира на бул. „Александър Малинов“75, в Хипермаркет ХИТ.
Във всяко от ателиетата използваме най-новите технологии в сектора, за да задоволим и най-големите очаквания на нашите клиенти.

Не спираме до тук, така че очаквайте нови ателиета от веригата ДОБИ77!

25 години предлагаме услуги, с които се гордеем и ще развиваме в бъдеще, внедрявайки най-новите технологии в тази сфера.

Намери най-близкия обект до теб

Всички обекти

Направи поръчка директно онлайн

Онлайн поръчка
Количка0
Нямате добавени продукти в количката!
Продължи пазаруването