Почистване на обувки

почистване на обувки

Почистване на:

  • естествен велур
  • естествена лицева кожа
  • плат
  • маратонки
  • ботуши
  • чанти
  • куфари
  • раници

/със специална Машина/

Почистване, обезмерисяване, озониране, смяна на връзки.

Не е лесно да намерите удобни и качествени обувки, които да пасват на Вашия личен стил и да изкарат повече от един сезон. А ако сте намерили такива – със сигурност е трудно да се разделите с тях, когато вече са мръсни или захабени. Ние от Доби 77 имаме перфектно решение за Вас – предлагаме Ви услугата почистване на обувки. Работим със специална машина, която ще възвърне блясъка и отличния външен вид на Вашите маратонки, обувки, боти, сандали, туристически обувки или ботуши от текстил, естествен велур, набук или лицева кожа. Това първокласно почистване е подходящо също за куфари, чанти, раници и други изделия.

Ако обичате обувките си – дайте им нов живот с нашите услуги. Ние ще почистим старателно подметките, за да светнат отново в прекрасен цвят, ще Ви предложим почистване на вътрешните стелки, когато е възможно свалянето им, обезмирисяване на интериора на обувката, озониране, което премахва всички бактерии и гъбички, както и подмяна на връзките с нов комплект.

Висококачествено почистване на обувки

След нашата намеса ще се уверите, че неприятната миризма, външното и вътрешното замърсяване са напълно премахнати, а обувките Ви са като нови. Нещо повече – благодарение на специалните протектори, които използваме, обувките няма да се цапат така в бъдеще. Постигаме перфектните си резултати благодарение на обучените ни специалисти и специализирано оборудване от най-ново поколение. Обръщаме внимание и на най-малките детайли, за да удължим живота на качествените изделия – така постигаме удовлетворението на клиентите, но не без значение – помагаме на природата и насърчаваме екологичния начин на живот.

Цветовете възвръщат блясъка си, подметката отново е ослепително бяла, естествената кожа изглежда съвършена, а текстилът – безупречно чист. Не е нужно да търсите начини да почистите велура в домашни условия – достатъчно е да ни се доверите, за да го направим вместо Вас. Това, от което се нуждаете, е съвсем близо до Вас – обектите ни, в които може да поръчате почистване на обувки се намират на перфектни локации в цяла София.

Количка0
Нямате добавени продукти в количката!
Продължи пазаруването